سه درخواست تشکل‌های دانشجویی کرمانشاه از اعضای شورای شهر جدید

دانشجویان عضو برخی تشکل‌های دانشجویی کرمانشاه در نامه ای سرگشاده به اعضای منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرمانشاه، خواستار شفاف سازی درخصوص سه موضوع شدند.

در این نامه از اعضای شورای شهر کرمانشاه خواسته شده در خصوص اموال شخصی، هزینه های تبلیغاتی و برنامه هایشان شفاف سازی کنند.

متن این نامه بدین شرح است؛

اعضای محترم شورای اسلامی شهر کرمانشاه/ سلام علیکم

ضمن عرض تبریک به مناسبت انتخاب شما توسط مردم شریف و فهیم کرمانشاه، امیدواریم در پیشگاه درگاه پروردگار باریتعالی به طور شایسته و احسن به وظایف خود عمل کرده و بتوانید جوابگوی رای مردم باشید.

نظر به اینکه شما منتخب مردم غیور و نجیب شهر کرمانشاه شده اید، خواهان موارد ذیل ازشما اعضای محترم شورای اسلامی هستیم؛

۱_شفافیت و اعلام اموال شخصی، من‌جمله دارایی ها و ملک و ....

۲_شفاف سازی هزینه های تبلیغاتی و منابع تأمین آن و اینکه صرف چه موارد تبلیغاتی شده است؟

۳_شفاف سازی وعلنی کردن جلسات شورای شهر، محتوای آنها و همچنین برنامه های خود در رسانه ها و فضای مجازی

و در پایان درصورت عدم شفافیت و پاسخگویی دلایل خود را گفته که منتظر شنیدن و اشتراک گذاری چرایی این تصمیمتان با مردم هستیم.

این نامه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد کرمانشاه،بسیج دانشجویی دانشگاه جهاد دانشگاهی کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی کرمانشاه،جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه، انجمن اسلامی مستقل دانشگاه رازی کرمانشاه، بسیج دانشجویی دانشکده زاگرس کرمانشاه و شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمانشاه منتشر شده است.

۱۶ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۰۹