به همت مدیریت فرهنگی؛

اردوی کرمانشاه گردی دانشجویان دختر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد

دانشجویان دختر بین الملل در اردویی یک روزه از نمایشگاه صنایع دستی استان کرمانشاه، یادمان شهدای گمنام و اماکن تاریخی و تفریحی طاق بستان بازدید کردند.

با مساعدت مدیریت فرهنگی و با همکاری کانون گردشگردی و بین الملل دانشگاه، اردوی یک روزه کرمانشاه گردی دانشجویان دختر بین الملل در روز هفدهم تیرماه به منظور آشنایی با جاذبه های تاریخی و طبیعی استان برگزار شد.

در این برنامه تفریحی سیاحتی، دانشجویان از نمایشگاه صنایع دستی استان، یادمان شهدا، اماکن تاریخی و تفریحی طاق بستان بازدید نمودند و اوقات مفرح و شادی را سپری کردند.

گفتنی است، هدف از برگزاری این اردو ایجاد روحیه نشاط و شادمانی و فراهم آوردن بستر مناسب برای آشنایی دانشجویان بین الملل با فرهنگ و تمدن اسلامی در استان بود.

https://www.mefda.ir/service/universities/kermanshah |