مسئول واحد انفورماتیک خبر داد؛

تجهیز خوابگاه بوستان انقلاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به فیبر نوری

مسئول واحد انفورماتیک معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تجهیز سالن مطالعه و طبقات بالایی خوابگاه بوستان انقلاب این دانشگاه به فیبر نوری خبر داد.

دکتر افسون سلطانی مسئول واحد انفورماتیک معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

گفت: تامین و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به امکاناتی از قبیل اینترنت پرسرعت، از سری الزامات آموزش مجازی و غیر حضوری دانشجویان است؛ از این رو در راستای تکمیل و تجهیز خوابگاه‌ها به فیبر نوری، به همت واحد انفورماتیکمعاونت و پیگیری‌های مستمر و دلسوزانه شورای صنفی دانشجویان، سالن مطالعه و طبقات بالایی خوابگاه بوستان انقلاب به فیبر نوری و اینترنت پرسرعت مجهز شدند.

وی افزود: در هفته گذشته زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای بهره مندی از امکانات اینترنت پرسرعت در مجتمع‌های مذکور ایجاد شد و در ادامه با اقدامات تکمیلی، بستر فیبر نوری از طریق پایانه نهایی بی سیم برقرار شد.

https://www.mefda.ir/service/universities/kermanshah |