دانشجویان دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اولین دوره آموزش مجازی در بستر ادوب کانکت از کارخانه تولید لبنیات ارومیه بازدید کردند.
با توجه به شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا و عدم حضور فیزیکی دانشجویان
در دانشگاهها، به همت کمیته تحقیقات دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و
همکاری دکتر صادقی رییس دانشکده و سایت کارآفرین نوین، تمهیداتی جهت
برگزاری دورههای آموزش مجازی در بستر ادوب کانکت اندیشیده شد. در همین
راستا با هماهنگیهای صورت گرفته با کارخانه تولید لبینات ارومیه، امکان
بازدید علمی مجازی برای دانشجویان با تدریس فرشاد زینالی در تاریخ ۲۲
تیرماه ۱۴۰۰ مهیا شد.
در این دوره آموزشی بازدید از نمای کلی
کارخانه، خط تولید شیر، ماست، پنیر و انواع پنیر پیتزاها صورت گرفت که با
استقبال دانشجویان و فارغ التحصیلان سراسر کشور همراه بود.
در پایان به پرسشهای مطرح شده از طرف شرکت کنندگان پاسخ داده شد.