جلسه هم اندیشی شورای صنفی و معاونت آموزشی دانشکده پیراپزشکی

جلسه هم اندیشی دبیر و اعضای شورای صنفی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با معاونت آموزشی این دانشکده با هدف رفع و پیگیری مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان برگزار شد.

جلسه هم اندیشی دبیر و اعضای شورای صنفی دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با معاونت این دانشکده در روز چهارشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۰ با هدف رفع و پیگیری مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه دبیر و اعضای شورای صنفی در راستای پیگیری مسائل و دغدغه‌های دانشجویان، خواستار مطالباتی از قبیل ثبت نمرات، کمد و رختکن دانشجویان، پاویون اساتید، غذای دانشجویان در بیمارستان‌ها شدند.

هم چنین از دیگر مطالبات نمایندگان شورای صنفی برنامه ریزی برای برنامه کار آموزی دانشجویان پیراپزشکی جهت جلوگیری از تداخل با سایر رشته‌ها و حضور اعضای این شورا در جلسات آموزشی این دانشکده بود.

در پایان این هم اندیشی دبیر مرکزی شورای صنفی از اعضای این شورا خواهان پیگیری سایر مطالبات و ارتباط هر چه بیشتر آن‌ها با دانشجویان جهت بهبود مباحث آموزشی، رفاهی و پژوهشی شد.

۲۷ تیر ۱۴۰۰ ۱۰:۱۹
https://www.mefda.ir/service/universities/kermanshah |