برگزاری نشست دبیر کل و اعضا شورای صنفی با معاونت آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه همفکری دبیر کل و اعضا شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور مسئولین دانشکده پرستاری و مامایی به منظور پیگیری و رفع مشکلات دانشجویان برگزارشد.

نشست مشترک دبیر کل و اعضا شورای صنفی با حضور دکتر علی اکبر ویسی رایگان، رییس دانشکده پرستاری و مامایی، محمد حسین منصوری دبیرکل شورای صنفی و دیگر مسئولین و اعضا شورای صنفی با هدف رفع و پیگیری مشکلات و نیازهای دانشجویان در سالن ولایت این دانشکده برگزارشد.

در این جلسه دبیر مرکزی شورای صنفی از اعضای این شورا خواهان پیگیری مطالبات و ارتباط هرچه بیشتر آن‌ها با دانشجویان در راستای بهبود مباحث آموزشی، رفاهی و پژوهشی شد.

و درپایان نشست مطالباتی از قبیل پرداخت حقوق دانشجویان اینترشیپ، تشکیل کارگروه، ثبت نمرات دانشجویان، بررسی رختکن دانشجویان در بیمارستان و... مطرح شد.

۲۹ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۵۲
https://www.mefda.ir/service/universities/kermanshah |