جلسه کمیته ناظر بر نشریات

جلسه کمیته ناظر بر نشریات با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات نشریات دانشجویی برگزار شد.

به گزارش مفدا کرمانشاه، جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی، بهمن الماسی رییس اداره فرهنگی و فوق برنامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی سوری معاون نماینده نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر علی الماسی و دکتر حمزه عضو هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نماینده مدیر مسئولان کمیته ناظر بر نشریات در روز دوشنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۰ در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.در این جلسه به بحث پیرامون مسایل موجود در نشریات دانشجویی پرداخته شد و همچنین مجوز صدور دو نشریه جدید به صاحب امتیازی شورای صنفی دانشجویان و انجمن علمی بهداشت حرفه ای صادر شد.
در ادامه سردبیران و مدیر مسئولان جدید نشریاتی که طی این مدت غیرفعال شده بودند معرفی شدند.
و در پایان از زحمات و تلاش های زهرا صفری نماینده سابق مدیر مسیولان کمیته ناظر بر نشریات تقدیر و تشکر به عمل آمد.
۵ آبان ۱۴۰۰ ۱۱:۴۹
https://www.mefda.ir/news/248570/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AA |