برگزاری؛ کارگاه و وبینار اخلاق و پوشش حرفه‌ای

به همت کانون آی‌تی و کمیته اخلاق حرفه‌ای به‌صورت همزمان کارگاه و وبینار اخلاق و پوشش حرفه‌ای برگزار گردید.

به همت کانون آی‌تی و کمیته اخلاق حرفه‌ای به‌صورت همزمان کارگاه و وبینار اخلاق و پوشش حرفه‌ای در روز شنبه 8 آبان 1400 در سالن شهدای دانشجو با حضور حجت‌السلام‌ والمسلمین علی سوری معاون نماینده نهاد رهبری در دانشگاه و دبیر کانون آی‌تی و کمیته اخلاق حرفه‌ای و دیگر مسئولین و دانشجویان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی سوری بیان داشت: باید در کنارعلم و اخلاق درکنارهم ثمربخش است و از کلیدی ترین مفاهیم پژوهش فلسفی، پرداختن به این است که آیا اخلاق امری مطلق است یا نسبی؟ اگر اخلاق را امری نسبی درنظر بگیریم بنیادی‌ترین مسائل اخلاقی زیر سوال می‌رود.

وی اظهار داشت مناسبات بین دین و اخلاق زمانی ارزش دارد که فاعل کار با رضایت خود و مختارانه کار را انجام دهد و همچنین انگیزه الهی داشته باشد وعلاوه براین موارد کار باید حسن فعلی داشته، به این معنی که اصل کار فی نفسه دچار مشکل نباشد.

معاون نماینده نهاد رهبری در ادامه به روایتی از امیرالمومنین علی (ع) اشاره کرد: " هرچقدر سختی کار بیشتر باشد، ارزش اخلاقی آن بیشتر است"

وی در پایان گفت اخلاق و پوشش حرفه‌ای جدای از این‌که برگرفته از دین اسلام است، قانونی است که برای همه افراد وضع شده است و اخلاق حرفه ای، پوشش حرفه‌ای را نیز به دنبال دارد.

۹ آبان ۱۴۰۰ ۱۱:۴۳