برگزاری نشست دانشجویی با موضوع نماز به مناسبت هفته قرآن در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نشست دانشجویی با موضوع نماز با حضور حجت الاسلام و المسلمین سوری معاون نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و دبیران و فعالان کانون‌های مذهبی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به همت مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نشست دانشجویی با موضوع نماز با حضور حجت الاسلام و المسلمین سوری، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و دبیران و فعالان کانون‌های مذهبی در تاریخ ۱۹ آبان ماه در محل سالن شهدا برگزار شد.

سخنران این نشست حجت الاسلام و المسلمین سوری ضمن اشاره به آیات و روایاتی در باب نماز، داشتن فرزند صالح، رزق و روزی و طول عمر زیاد را از برکات نماز خواند و تصریح کرد: ماموریت پیامبران و فرستادگان خداوند بعد از توحید و پرستش خداوند دعوت به نماز بوده است.

وی افزود: نماز نه تنها قرب و نزدیکی انسان به خداوند را به ارمغان می‌آورد بلکه در ابعاد مختلف دنیوی، فردی، اجتماعی، تربیتی و... دارای آثار و برکات متعددی می‌باشد که این آثار در بهبود زندگی آدمی نقش بسزایی دارند.

در پایان نشست به سوالات مطرح شده در خصوص موضوع جلسه پاسخ داده شد.

خبرنگار: مهناز حمیدیان زاده