برگزاری دوره آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه

ه همت مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دوره آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین کرمی به صورت آنلاین برگزار شد.

به همت مرکز قرآن و عترت دانشگاه دوره آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین کرمی روز سه شنبه ۹ آذر سال ۱۴۰۰ در محل سالن شهدا برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی بیان کرد: کتاب شریف صحیفه سجادیه، مجموعه دعاهایی است که امام زین العابدین (ع) انشا فرموده‏اند و امام محمد باقر (ع) آن‏ها را نوشته ‏اند. این کتاب که دارای ۵۴ دعا و شامل مباحث عرفانی، اخلاقی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی می‏باشد، در میان علمای شیعه به «انجیل اهل‌بیت» و «زبور آل محمد» (ع) ملقب شده است.

وی افزود: اهداف برپایی این دوره آشنایی با الگوهای تربیتی شاخص امام سجاد(ع) وانس هر چه بیشتر با صحیفه سجادیه خواند.

کرمی اظهار کرد: تاکنون ترجمه‌های متعددی از صحیفه سجادیه به زبان‌های مختلفی نوشته شده است که از آن میان می‌توان به شصت ترجمه و شرح به زبان فارسی اشاره کرد. همچنین صحیفه به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و سایر زبان‌ها نیز ترجمه شده است.

و در پایان افزود: یکی از شروح «کامل و جامع» صحیفه سجادیه، ریاض السالکین است. این شرح آکنده از مباحث مختلف ادبی، قرآنی، فقهی، کلامی و تاریخی است، به گونه ای که این کتاب را به دایره المعارفی از معارف ارزشمند اسلامی تبدیل کرده است.
۱۰ آذر ۱۴۰۰ ۱۰:۵۷