کارگاه آموزشی بهداشت حرفه ای با حضور پرسنل خوابگاه‌های دانشجویی

به همت مدیریت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کارگاه آموزشی با موضوع بایدها و نبایدهای بهداشت حرفه ای در خوابگاه های دانشجویی با حضور پرسنل خوابگاه‌ها برگزار شد

به همت مدیریت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و در راستای ارتقاء دانش و توانایی پرسنل خوابگاه‌ها، کارگاه آموزشی با موضوع بایدها و نبایدهای بهداشت حرفه‌ای در خوابگاه‌های دانشجویی با حضور سعید کریمی‌خو، مدیر امور دانشجویی، مهدی مومنی پور، معاون امور دانشجویی، فاطمه فتحی، رئیس اداره امور خوابگاه‌ها، دکتر فرشاد ندری، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و دیگر پرسنل خوابگاه اعم از ناظمه‌ها، نگهبان‌ها، خدمات و تاسیسات در مجتمع فرهنگی بوستان روز دوشنبه ۱۵ آذرماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی، سعید کریمی‌خو ضمن خوش آمدگویی به مسئولین خوابگاهی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چنین کارگاه‌هایی، با افزایش دانش و توانایی پرسنل مربوطه می‌توان در راستای کاهش آسیب‌ها و خطرات احتمالی در خوابگاه‌های دانشجویی گام‌های موثری برداشت.

در ادامه، مدرس این کارگاه، دکتر فرشاد ندری در ابتدای سخنان خود از معاونت فرهنگی و دانشجویی بابت تشکیل چنین کارگاه‌های آموزشی تشکر و قدردانی کرد و توجه به ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را یک مسئله‌ی حیاتی خواند و گفت: وظیفه شرعی، اخلاقی و قانونی همه‌ی ما این است که در جهت رسیدن به محیط امن و ایمن تلاش کنیم‌.

وی افزود: تعاریف متعددی از حادثه وجود دارد اما به طور کلی می‌توان گفت حادثه عبارت است از یک اتفاق پیش بینی نشده و خارج از انتظار که سبب صدمه و آسیب می‌گردد.

ندری بیان کرد: خوابگاه‌ها دارای عوامل خطرساز متعددی می‌باشند اما با توجه به اینکه احتمال حریق بیشتر است در این جلسه به آن می پردازیم.

در ادامه تصریح کرد: دسته‌بندی حریق در کشورهای مختلف متفاوت است و می‌توان از انواع آن به حریق‌های الکتریکی مواد و فلزات قابل اشتعال و...‌ اشاره کرد و گفت: حوادث علاوه بر خسارت‌های مستقیم و آشکار، هزینه‌های دیگری از قبیل مسائل روحی، روانی، افراد آسیب‌دیده، نگهداری از فرد آسیب دیده و بی سرپرست شدن خانواده و... را به همراه دارد.

کتر ندری در پایان سخنان خود بیان کرد: تجهیزات خاموش کننده بر اساس شیوه‌ی اطفاء حریق، میزان گستردگی و نوع حریق تجهیزات متنوعی دارد که از انواع آن می‌توان تجهیزات متحرک و ثابت را نام برد.

گفتنی است در این کارگاه، حاضرین با انواع کپسول‌های آتش نشانی و نحوه کار کردن با آنها آشنا شدند

خبرنگار: مهناز حمیدیان زاده

۱۶ آذر ۱۴۰۰ ۱۴:۳۲