در آستانه‌ی روز دانشجو؛ مصاحبه با دانشجوی ممتاز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مصاحبه اختصاصی مفدا کرمانشاه در آستانه روز دانشجو با دانشجوی ممتاز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و پژوهشکر برتر کشور

قطعا نظرات و تجربیات نخبه های علمی حاوی نکات ارزشمند و مفیدی است که میتواند ما را با دیدگاه های این عزیزان  به صورت واقعی و بدون واسطه آشنا کند. از این رو مفدا کرمانشاه به مناسبت روز دانشجو به مصاحبه با یکی از دانشجویان پژوهشگر رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی پرداخته است.

متن این مصاحبه را در  زیر می‌خوانیم:

1. لطفاً خودتان را معرفی کنید.

محسن کاظمی نیا هستم، دانشجویی ترم هشت کارشناسی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

۲. درباره سوابق تحصیلی و افتخاراتی که کسب کرده اید توضیح دهید؟

دانشجوی پژوهشگر برتر کشور در سال ۱۳۹۹

دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰

شاگرد اول کلاس با معدل کل ۰۴/۱۹

دبیر کمیته تحقیقات دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی

عضو بنیاد نخبگان

دارای ۲۸ مقاله ISI چاپ شده طی سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱

دارای ۶۸ طرح پروپوزال و منتورشیپ تایید شده

۳.چطور شد که رشته پرستاری را انتخاب کردید؟

بنده از قبل به رشته پرستاری علاقه داشتم و وضعیت بازارکاراین رشته در انتخابم بی تاثیر نبود

۴.برنامه شما برای ادامه تحصیل در رشته خود چیست؟

با توجه به داشتن سهمیه استعداد درخشان انشالله سال آینده در رشته ارشد پرستاری شاخه سالمندان ادامه تحصیل خواهم داد.

۵. اولین بارچطور شد که به کارهای پژوهشی علاقه‌مند شدید و به این سمت جذب شدین؟

بر اساس علاقه شخصی خودم و پیشنهاد برخی از اساتید گرانقدر و شرکت در کارگاه های روش تحقیق به کارهای پژوهشی علاقه پیدا کردم.

۶.چه کسانی را در زمینه موفقیت خود موثر میدانید؟

دکتر نادر سالاری، دکترعلیرضا عبدی،  دکتر فرانک جعفری و دکتر فاطمه رجعتی در زمینه کارهای پژوهشی بسیار به بنده کمک کردند

7.آیا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانسته است در حوزه آموزش نیروهای توانمند و تخصصی و نگه‌داشت نیروی انسانی به رسالت خود عمل کند؟

در این‌جا جا دارد که از مسئولان دانشگاه به‌ویژه کارکنان معاونت تحقیقات دانشجویی و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکترعلیرضا عبدی تشکر و قدردانی کنم. درزمینه حمایت از دانشجویان پژوهشگر، تلاش‌هایی صورت گرفته است اما بنظر بنده  هم‌چنان کاستی‌ها و مشکلاتی در راه پژوهش دانشجویان وجود دارد که از مسئولان مربوطه به‌ویژه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای دکتر مرادی و معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای دکتر خدارحمی تقاضا دارم توجه ویژه‌ای به دانشجویان پژوهشگر داشته باشند تا باعث افزایش انگیزه در تمامی دانشجویان شود

8.میتوانید برای دانشجوهای جدیدالورود که علاقه‌مند به کارهای پژوهشی هستند توضیح بدهید که  برای شروع باید به کجا مراجعه کنند ؟

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی با برگزاری کارگاه های آموزشی و راهنمایی و لینک کردن دانشجویان علاقمند با اساتید توانمند در هر حوزه پژوهشی، راه را برای دانشجویان تمام رشته ها باز کرده است، لینک کانال تلگرامی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی committee۱۳۹۹@ است.

9.آقای محسن کاظمی را در ۱۰ سال آینده را چطور می بینید؟

امیدوارم بتوانم با توان و انرژی بیشتر در حوزه پژوهش فعالیت مفید داشته باشم و قدمی کوچک در راه پیشرفت علم و تحقیق بردارم.

10.نحوه پر کردن اوقات فراغت شما به چه صورتی است؟

من زمان‌های خالی خودم را صرف مطالعه و ورزش می‌کنم

11.بهترین خبری که در دوران دانشجویی شنیدید چه بود ؟

اینکه پژوهشگر برتر کشور شدم.