به مناسبت میلاد باسعادت فخر کائنات حضرت محمد مصطفی(ص) وسلاله پاکش امام جعفر صادق(ع) مراسم جشن وحدت در سالن ورزشی شهدا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی : دراین مراسم باشکوه که معاونین ،مدیران ، مسئولان، دانشجویان  ،کارکنان وخانواده های آنها حضور داشتند . حجت الاسلام فرهاد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تبریک میلاد خجسته نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: شادی و وحدت درمیان ملت مسلمان ما موجب ناامیدی و هراس دشمنان از نظام وانقلاب میشود.

در این مراسم که دارای بخش‌های مختلفی نظیر تواشیح و همخوانی، اجرای موسیقی سنتی و پاپ ، طنز ، پخش کلیپ ،مسابقه حضوری و برنامه ویزه کودکان بود به کسانی که نام محمد صادق داشتند جوایزی اهدا گردید .