کاروان راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناطق جنگی اعزام شد.

بهمن الماسی مدیر فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : تعداد 50 نفر از دانشجویان رشته های مختلف این واحد در قالب یک اتوبوس تحت عنوان کاروان دانشجویی بسیج به مدت پنج روز و از تاریخ بیست ودوم لغایت بیست وبیست وهفتم اسفند ماه سال جاری به مناطق جنگی اعزام شدند .

وی گفت :دانشجویان با هدف زنده نگه داشتن ارزش های دوران هشت سال دفاع مقدس و تجدید پیمان با شهدای گرانقدر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

وی اظهار داشت مناطق جنگی بهترین مکان برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید است و این فرهنگ باید برای نسل های آینده ماندگار بماند .

لازم به ذکر است دانشجویان در طول مدت اردو ضمن بازدید از مناطق عملیاتی فکه ، شلمچه ، طلاییه ، دوکوهه  و… از سد کرخه و پالایشگاه نفت آبادان هم بازدید به عمل می آورند .

بهمن الماسی  یاد آور شد در این سفر از راویان برجسته دفاع مقدس به منظور روایتگری استفاده خواهد شد.