مرحله فینال بخش معارفی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت منطقه ۳ کشور

آزمون مرحله کشوری بخش کتبی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور فینالیست‌های دانشگاه های علوم پزشکی همدان، ایلام، لرستان و کرمانشاه در ۸ رشته و به طور همزمان در ده منطقه کشوری برگزار شد.

در این آزمون امروز دهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در سالن مجتمع فرهنگی بوستان انقلاب به صورت همزمان در ده منطقه کشوری برگزار شد و تعداد ۵۳ شرکت کننده از دانشگاه های علوم پزشکی همدان، ایلام، لرستان و کرمانشاه، در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور داشتند.
شرکت کنندگان در مرحله نهایی این آزمون در ۸ رشته شامل: آشنایی با احکام، سیره معصومین، حفظ و مفاهیم، ترجمه و تفسیر، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه، سبک زندگی اسلامی ایران، زندگی مهدوی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
گفتنی است این آزمون با حضور نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مسئول قرآن و عترت معاونت، مسئول و کارشناس حراست و کارشناسان فرهنگی برگزار شد.