برگزاری اردویی یک روزه و دخترانه ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به مناسبت روز دختر؛

پاوه

دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اردویی یک روزه به مناسبت روز دختر و به مقصد منطقه گردشگری اورامانات شرکت و از جاذبه های طبیعی و بکر این منطقه دیدن کردند.

به گزارش مفدا کرمانشاه، به همت واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه و در آستانه روز دختر، یک اردوی کاملا دخترانه برای دانشجویان دختر برگزار شد.

اردویی که در بهاری ترین ماه سال و به مقصد منطقه زیبا و دیدنی شهرستان پاوه برگزار گردید و خاطره ای برای دانشجویان را رقم زد.

در ابتدای این برنامه یک روزه، دانشجویان دختر در یادمان شهدای پاوه حضور یافتند و پای روایت رشادت ها و ایثارگری های دلیرمردان این منطقه در دوران هشت سال دفاع مقدس نشستند.

حضور در روستای گردشگری خانقاه، منظره عکاسی اورامانات، بازدید از منطقه توریستی قار قوری قلعه و بازارچه سنتی نیز از دیگر برنامه های این اردوی یک روزه بود.

گفتنی است این برنامه در ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و با حضور بیش از ۹۰ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برپا شد.