پیام تبریک دکتر محمدرضا غلامی به مقام آوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

در پی درخشش کاروان قرآنی در بیست و هفتمین جشنواره قرآنی؛

پیام تبریک دکتر محمدرضا غلامی به مقام آوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

جشنواره

دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی در گفتگو با خبرنگار مفدا کرمانشاه افتخار آفرینی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت را تبریک گفت.

به گزارش مفدا کرمانشاه، در پی درخشش کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت، دکتر غلامی طی پیامی موفقیت دانشگاهیان دانشگاه را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قرآن پند آموزی است که خیانت نمی‌کند و هدایت گری است که گمراه نمی‌سازد و سخن‌گویی است که دروغ نمی‌گوید.
در این راستا دانشگاه به عنوان یک مرکز علمی و بهره‌گیری از افراد نخبه، باید از تمام ظرفیت‌های علمی، هنری، ادبی و ... خود استفاده کند تا یک روح جدید و پویایی در حوزه قرآن و عترت (ع) ایجاد شود.
در واقع جشنواره قرآن و عترت ویترین فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه است و کسب امتیاز در جشنواره نشان دهنده آشنایی و انس اساتید، کارکنان و دانشجویان با این کتاب آسمانی است.
اینجانب موفقیت این عزیزان در مرحله دانشگاهی و کشوری را تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق خدمت در مسیر قرآن را برای این عزیزان آرزومندم.
وی در ادامه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب ۶ مقام اول، ۳ مقام دوم و ۷ مقام سومی در رشته های مختلف شده است که اسامی مقام آوران به شرح ذیل می باشد:
دکتر بهروز سلطانی: مقام اول نقاسی
مریم ساکی: مقام اول تولیدات رسانه ای