در دوشنبه‌های فرهنگی و با حضور اساتید و اعضای هیأت علمی؛

مستند

مدیریت فرهنگی و امور فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با هدف بهره مندی اساتید و اعضای محترم هیات علمی از مسائل روز و پرداختن به موضوعات اجتماعی و تحولات غرب در دومین روز از مردادماه ۱۴۰۲ اقدام به اکران مستند «بازگشت گمورا» نمود که در آمفی تئاتر دانشکده پزشکی برگزار گردید.

در برنامه نمایش و نقد مستند «بازگشت گمورا» با موضوع انقلاب جنسی در غرب، بر اهمیت این فیلم در زمینه شناخت روند تحولات غرب در چند دهه اخیر تاکید شد.

دکتر فاطمه حدادیان، مدیر محترم فرهنگی و امور فوق برنامه در پایان این مستند اجتماعی در راستای موضوعاتی که این مستند بدان می پردازد و به اهمیت نقش اساتید در تربیت ابعاد شخصیتی دانشجویان در جمع اساتید و اعضای هیأت علمی اشاره و بر اهمیت آن تاکید نمودند.

گفتنی است مستند «بازگشت گمورا»، روایتگر روند عادی سازی فساد جنسی و مشروعیت آزادی جنسی در غرب، از سال ۱۹۲۰ میلادی تاکنون است.