اطلاعیه ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد سال 1402

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال جاری به اطلاع می ­رساند،  ثبت نام حضوری با مراجعه به آدرس کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان شماره 2 علوم پزشکی، معاونت فرهنگی دانشجویی از تاریخ 1402/07/01 لغایت 1402/07/15   انجام می پذیرد. لازم به ذکر است مراحل سپردن سند تعهد محضری و طی نمودن فرآیند آن، همچنین دریافت کارت دانشجویی و کارت تغذیه در این بازه زمانی الزامی می باشد.

سامانه دانشفر: daneshfar.kums.ac.ir ثبت نام در سامانه دانشفر و به همراه داشتن پرینت تاییدیه غیرحضوری، جهت صدور کارت دانشجویی و تغذیه الزامی می باشد.

در مرحله اطلاعات تحصیلی آپلود مدرک دیپلم لازم بوده در غیر اینصورت میتوانید عکس صفحه اول شناسنامه خود را آپلود نمایید.

نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کدملی

اداره رفاه دانشجویی: فایل به روز تعهد محضری  و دیر فرم های مختص اداره خوابگاه و رفاه بر روی صفحه اصلی سامانه دانشفر موجود بوده و قابل دانلود می باشد.