راهنما ثبت نام در سامانه دانشفر

با چگونگی ثبت نام در سامانه دانشفر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آشنا شوید.....

ثبت نام در سامانه دانشفر جهت دریافت خدمات رفاهی، خوابگاهی، فرهنگی، فوق برنامه و.... برای کلیه دانشجویان جدیدالورود الزامی می‌باشد.

- کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست به سامانه دانشفر به آدرس Daneshfar.kums.ac.ir مراجعه و سپس با وارد کردن شماره دانشجویی و کدملی نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند

-زمان آغاز ثبتنام پذیرفته شدگان کنکور 1402 در کانال اطلاع رسانی اخبار معاونت فرهنگی و دانشجوی متعاقباً اعلام میگردد. جهت عضویت در کانال خبری اینجا کلیک نمایید.

- در مرحله اطلاعات تحصیلی آپلود مدرک دیپلم لازم بوده در غیر اینصورت میتوانید عکس صفحه اول شناسنامه خود را آپلود نمایید.

- مهم: پذیرفته‌شدگان باید پس از تکمیل فرایند ثبت نام از فرم تاییدیه ثبت نام غیرحضوری پرینت گرفته و در زمان مراجعه حضوری به کارشناسان مربوطه تحویل دهند

- بدیهی است عدم ثبت نام در این سامانه به منزله انصراف از هرگونه خدمات رفاهی و فرهنگی می‌باشد.

در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهام در خصوص سامانه‌های "هم آوا و نوید" ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه با کارشناسان معاونت آموزشی به شماره 08338360015 تماس حاصل نمایید.