با همکاری ویژه دانشجویان؛

شب یلدا

مراسم جشن ویژه شب یلدا به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری دانشجویان، شامگاه پنجشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ همراه با برنامه های شاد و مفرح، مسابقه با جایزه، پذیرایی و ... در سراهای دانشجویی برگزار شد

به گزارش مفدا کرمانشاه، شب یلدا، بهانه ای است برای جمع شدن خانواده ها، دوستان و آشنایان در کنار یگدیگر تا ضمن بزرگداشت سنت های دیرینه ایرانی به سنت حسنه صله رحم جامه عمل بپوشانند. طبیعتا دانشجویانی که در خوابگاه زندگی می کنند و از خانواده و محل زندگی خود دور هستند نمی توانند در کنار بزرگترها و اقوام خود باشند به همین منظور معاونت فرهنگی و دانشجویی به عنوان خانواده دوم دانشجویان با برگزاری برنامه‌های مفرح و شاد در سراهای دانشجویی خاطرات خوشی را در آخرین شب پاییز برای آنها رقم زد.

سفره آرایی توسط دانشجویان، تفال به دیوان حافظ شیرازی، شاهنامه خوانی، مسابقه ویژه برنامه شب یلدا، حافظ خوانی، مشاعره حضوری، زنده نویسی، حدس اشعار حافظ، اجرای پانتومیم، پخش موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی دانشجویی، تماشای ویژه برنامه‌های شب یلدا از شبکه سراسری صدا و سیما و نیز توزیع پک پذیرایی ویژه یلدا از جمله برنامه‌های شب چله زمستان بود که به صورت همزمان در کلیه سراهای دانشجویی انجام شد.

گفتنی است این مراسم در کلیه‌ سراهای دانشجویی از جمله خوابگاه بوستان خوهران و برادران، خوابگاه طالقانی، خوابگاه مفتح بلوک‌های ۳۶، ۳۷،۳۸ و ۴۸، خوابگاه شهید الوانی، خوابگاه مدافعین سلامت به طور همزمان برگزار شد و به سفره برتر جوایزی اهدا شد.