حضور موفق دانشجویان دختر ورزشکار در المپیاد دهم

حضور موفق  دانشجویان دختر ورزشکار در المپیاد دهم
بنا به گزارش اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی 14 مدال حاصل تلاش دانشجویان ورزشکار دختر در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در شهرکرد بود

در مجموع 32 نفر دانشجوی شرکت کننده در المپیاد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در پنج رشته : کاراته- شنا - دو ومیدانی - بدمینتون و بسکتبال حضور یافتند و در بین 46 دانشگاه با کسب 36 امتیاز مقام یازدهم را بدست آورد.

در این رقابت ها دانشجویان موفق به کسب 14 مدال نقره و برنز شدند.همچنین به کسب 2 مقام چهارم - 2 مقام پنجم و 1 مقام ششمی دست یافتند.

در رشته کاراته: خانم ها آزاده غلامی - شیما کلاه کج - زلیخا گل محمدی - در رشته کاتای تیمی موفق به کسب مقام سوم و مدال برنز شدند

در رشته شنا:خانم مهیا سهامی در رشته های

-200 متر شنای قورباغه مقام دوم و مدال نقره گرفت

- 100 متر شنای مختلط انفرادی مقام سوم و مدال برنز گرفت

- 100متر قورباغه مقام سوم و مدال برنز گرفت

در رشته بدمینتون: خانم ها صبا جمشیدبیگی - مهسا ملکی - شبنم بابایی - فاطمه جهان شاه - پوران عزتی زاده مقام سوم تیمی کشور و مدال برنز کسب کردند و در رشته انفرادی خانم صبا جمشیدبیگی مقام سوم کشور  و مدال برنز را از آن خود کرد.

در رشته بسکتبال تیم دانشگاه کرمانشاه توانست مقام چهارم کشور را بدست آورد.

۴ اَمرداد ۱۳۹۰ ۱۴:۵۷