برگزاری جشن میلاد با سعادت امام رضا(ع)

جشن میلاد با سعادت امام رضا(ع) در مورخ 17/7/90در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) از ساعت 30/20 لغا یت 23 باحضور دو تن از خادمین حرم رضوی و بالغ بر 500 نفرازدانشجویان  برگزار گردید .

دراین مراسم آقای دکتر نجفی ضمن خیرمقدم به مدعوین ، به نکاتی ارزشمنداز شخصیت امام رضا(ع) پرداختند وپس ازایشان خادمین حرم رضوی دقایقی راپیرامون کرامات ومعجزات امام رضا (ع)ونصایحی چند اززبان ایشان ومولودی خوانی پرداختند .

درادامه ضمن برگزاری مسابقه حضوری و نمایش طنز ، سعی شد تا دانشجویان لحظاتی بیاد ماندنی را سپری کنند ودر خاتمه نیز هدایا ونذوراتی از حرم مطهر به کلیه مدعوین جشن اهدا گردید که موجبات مسرت وخوشنودی همگان رافراهم آورد .