برگزاری نشست دو روزه برنامه ریزی خدمات مشاوره ای در دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 کشور

نشست دو روزه برنامه ریزی خدمات مشاوره ای در دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 کشور

نشستی با هدف هدف برنامه ریزی خدمات مشاوره ای در دانشگاههای علوم پزشکی و بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه های ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 کشور با حضور 9 استان ( کردستان ، کرمانشاه،ایلام،آذربایجان شرقی،آذربایجان غربی،اردبیل،همدان و زنجان) در روزهای 7و8 خردادماه در محل مرکز توسعه و آموزش پزشکی برگزار گردید . در جلسه افتتاحیه که از ساعت 8 الی 10 صبح روز اول با حضور ریاست محترم دانشگاه ، معاونین محترم آموزشی ، دانشجویی و روسای محترم دانشکده ها و مدیران آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید . پس از بیان خیر مقدم توسط ریاست محترم دانشگاه و بیان اهداف و ضرورت ها توسط معاونت محترم دانشجویی ، روسای دانشکده ها به بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه های اداره مشاوره پرداختند و با توجه به حضور نماینده محترم وزارت در دفتر مرکزی خواهان حل مشکلات و توسعه فعالیت های ادارات مشاوره شدند . سپس نمایندگان ادارات مشاوره در یک جلسه تخصصی به بیان برنامه های خود و مشکلات و مسائل ادارات مشاوره پرداختند .

۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸