در شب سه شنبه مورخ 13/4/91 دانشجویان در جمعی صمیمانه میلاد پر برکتش را جشن گرفتند .

روزی تو خواهد آمد از کوچه ها باران                                تا از دلم بشنوی غم های روزگاران

برپایی مراسم جشن در سطح خوابگاههای دانشجویی به مناسبت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب الامر مهدی صاحب الزمان (عج)دانشجویان در جمعی صمیمانه میلاد پر برکتش را جشن گرفتند .
به مراسم میلاد آن حضرت در تمامی خوابگاههای دانشجویی شامل بوستان ، طالقانی و مفتح برگزار شد و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در جمع پر شور و نشاط دانشجویان به مولودی خوانی و ذکر منقبت ایشان پرداختند و ارادات قلبی خویش را به آن حضرت اعلام نمودند .