برگزاری مراسم با شکوه میلاد امام حسن مجتبی (ع) ، افطاری و محفل انس با قرآن

بمناسبت میلاد خجسته و با شکوه دومین امام همام شیعیان ، امام حسن مجتبی (ع) مراسم جشن و مداحی با حضور بیش از 500 نفر از همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی و خانواده ارجمند آنان در مسجد امام صادق (ع) ، واقع در دانشکده پزشکی برگزار شد . در ابتدا تمامی همکاران و خانواده های محترمشان ، در صفوف به هم پیوسته با مسئولین محترم دانشگاه به اقامه نماز مغرب و عشاء پرداختند . پس از آن بر خوان افطار با شکوه شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) نشستند . در این مراسم که با حضور جمعی از قاریان مطرح استانی برگزار شد ، همکاران دانشگاه علوم پزشکی و خانواده محترم آنان ساعاتی را در جمع پر فیض تلاوت قرآن سپری نمودند و در ادامه هم گروه تواشیح به اجرای زیبا و دل انگیز خویش پرداختند . در خاتمه برنامه تمامی مهمانان حاضر در مراسم به صرف شام پرداختند .