قابل توجه دانشجویان ساکن خوابگاههای دانشجویی

حداکثر مهلت بهره مندی از خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان دوره های کاردانی -کارشناسی-کارشناسی ارشد و دکترا

بدینوسیله به اطلاع میرساند که آیین نامه اسکان دانشگاههای علوم پزشکی کشور حداکثر مدت      بهره مندی از خوابگاه برای دانشجویان دوره کارشناسی و دکتری تخصصی 8 نیمسال کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 4 نیمسال دکترای حرفه ای 14 نیمسال معین نموده است .  لذا با توجه به مراتب فوق و محدویت فضای خوابگاهی امکان افزایش دوره اسکان آن دسته از دانشجویان که مدت اسکان آنها به پایان رسیده است در نیمسال اول سال تحصیلی 92-91 میسر نیست .

لذا شایسته است دانشجویان مذکور نسبت به تخلیه خوابگاه و تسویه حساب دائم با این اداره قبل از مهرماه اقدام نمایند . در غیر اینصورت طبق مقررات با شما رفتار خواهد شد .

اداره امور خوابگاهها