بمناسبت سالروز میلاد با سعادت سلطان سریرارتضاء ، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)

برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) در روز چهارشنبه مورخ 5/7/91 ، در مسجد امام صادق (ع) واقع در دانشکده پزشکی

به همت شــــــورای فرهنگی دانشــگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، مراســـم جشنی در روز چهارشنبه مورخ 5/7/91 در مســجد امام صادق(ع) واقع در سرخه لیژه با حضور کارکنان و دانشجویان دانشگاه در محیطی معنوی برگزار گردید . در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط برادر ارجمند حاتمی از همکاران شاغل در دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمین مرادی به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از آن مداح اهل بیت یزدان ناصری ، به مدح و منقبت حضرت رضا(ع) پرداخته و دقایقی را به مولودی خوانی پیرامون شخصیت والای آن حضرت اختصاص دادند . در این مراسم بنا شد به کسانی که نام ایشان رضا یا معصومه باشد جوائزی به قید قرعه اهدا گردد که پس از قرعه کشی از بین کسانی که به این نامها در مسابقه شرکت نموده بودند اسامی زیر انتخاب شدند که می توانند از روز یکشنبه 9/7/91 با در دست داشتن مدرک شناسایی به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واقع در دانشکده داروسازی مراجعه نموده و جوائز خویش را تحویل بگیرند .

اسامی برندگان :

1-آقای امیر رضا فخری             5-خانم معصومه امیدوار                   9-آقای رضا حیدری

2-آقای رضا شیرخانی              6- حانم معصومه براتی                    10- آقای رضا کرانی

3-آقای رضا پور عاطفی            7-خانم معصومه هوکری                  11-آقای حمید رضا عسگری

4- خانم معصومه نجاتی         8- خانم معصومه عبدالحسینی        12-آقای محمد رضا رستگاری