کارگاههای مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود کلید خورد

سلسله کارگاههای مهارت های زندگی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و با هدف توانمند سازی دانشجویان جدیدالورود هر ساله برگزار می گردد. اولین دوره این کارگاهها در سال تحصیلی جاری جهت دانشجویان رشته پزشکی از تاریخ 3/8/91 در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید . کارگاه مذکور از ساعت 30/8 صبح شروع و با آموزش مهارت برقراری ارتباط موثر (خانم عباسپور) ، مهارت جراتمندی و توانایی نه گفتن (آقای عباسی ) و مهارت مدیریت استرس (آقای لامعی ) در ساعت 45/12 به پایان رسید .

لازم به ذکر است در این کارگاه 112 نفر از دانشجویان حضور داشتند که متعاقبا گواهی حضور در کارگاه جهت کلیه آنان صادر خواهد شد .