برگزاری دومین کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود

رشته داروسازی در مورخه 9/8/91 ، به تعداد 48 نفر

دومین دوره کارگاههای  مهارت های زندگی با تاکید بر سه مهارت اصلی برقراری ارتباط موثر، جراتمندی و قاطعیت و مدیریت استرس و زمان در تاریخ 9/8/91 جهت دانشجویان رشته داروسازی به تعداد 48 نفر برگزار گردید . در این کارگاه پس از تلاوت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ، جناب آقای دکتر مهدی مجرب ریاست محترم دانشکده داروسازی ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان ، از همکاران و دست اندرکاران کارگاه تقدیر و تشکر به عمل آورده و آموزش مهارت های زندگی را مولفه مهمی در ارتقاء سطح سلامت روانی و فکری دانشجویان برشمردند . در ادامه مدرسین کارگاه خانم عباسپور و آقای لامعی به آموزش مهارت های ذکر شده در قالب مباحث تئوری ، ایفای نقش و پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداختند . کارگاه در ساعت 13 پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی به اتمام رسید .

۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۳:۳۶