برگزاری سومین دوره از کارگاههای مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

سومین دوره از کارگاههای آموزش مهارتهای زندگی جهت دانشجویان ورودی جدید رشته های پرستاری ، مامایی در سالن مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید

سومین دوره از کارگاههای آموزشی مهارت های زندگی در تاریخ 15/8/91 از ساعت 8 صبح الی 13 بعدازظهر در محل سالن مجتمع فرهنگی بوستان توسط اداره مشاوره معاونت دانشجویی ، فرهنگی جهت دانشجویان ورودی جدید رشته پرستاری ، مامایی برگزار گردید . کارگاه مذکور پس از پخش قرآن و سرود جمهوری اسلامی و اجرای پیش آزمون با صحبت های سرکار خانم عباسپور رئیس محترم اداره مشاوره رسما آغاز گردید و کارگاه اول که مطالب تئوری و عملی در رابطه با آموزش مدیریت ارتباط موثر بود توسط وی تدریس شد پس از پذیرایی کارگاه دوم با مبحث جراتمندی و مهارت نه گفتن را آقای فرید عباسی کارشناس اداره مشاوره در دو قسمت تئوری و کار عملی بیان نمودند . سپس آقای داریوش لامعی کارگاه سوم را که در رابطه با آموزش مدیریت استرس بود تدریس کردند . کارگاه پس از اجرای پس آزمون و نظرسنجی در ساعت 13 به پایان رسید .